Туристи со двокатен автобус ќе го разгледуваат Скопје - eReporter
eReporter | Независна Новинска Агенција - eReporter.com.mk
сабота, октомври 25, 2014 - 12:10
| | Големина на текст:   
| | | | | | |

Туристи со двокатен автобус ќе го разгледуваат Скопје

Скопје / 18.07.12 / 16:49
Туристите кои го посетуваат главниот град на земјава ќе добијат можност од двокатен автобус да се запознаат со Скопје.

Нова туристичка линија, на која што ќе сообраќа двокатен автобус наменет за панорамско разгледување од утре ќе биде пуштена во употреба.

За потребите на новата туристичка линија, ќе биде ангажиран и туристички водич, соопштија од Град Скопје./крај/еР/амп


| | | | | | | | |
Последни
Најчитани
    Избор на Уредникот
    powered by 1cm.com.mk - Web Development