Нова фабрика за пластични маси во Виница - eReporter
eReporter | Независна Новинска Агенција - eReporter.com.mk
петок, октомври 24, 2014 - 11:30
| | Големина на текст:   
| | | | | | |

Нова фабрика за пластични маси во Виница

СКОПЈЕ / 26.06.10 / 10:20

 Компанијата Рото-М денеска во Виница ќе отвори фабрика за преработка на пластични маси кои се употребуваат во модерна технологија. 

Фабриката свечено ќе ја пушти во употреба директорот на Рото-М, Зоран Ефремов, во присуство на заменик претседателот на Владата, Владимир Пешевски и словенечкиот амбасадор, Алан Брајан Бергант. /крај/еР/мс
| | | | | | | | |
Последни
Најчитани
    Избор на Уредникот
    powered by 1cm.com.mk - Web Development